Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin! Toimitamme kotiovellesi 6,50 euron hintaan. Ilmainen testeri jokaisen tilauksen yhteydessä!

Raaka-aineet: Vadelmansiemenöljy

Vadelmansiemenöljy on suosittu kasviöljy kosmetiikassa. Vadelmansiemenöljyllä on ihoa rauhoittavia ominaisuuksia, ja se onkin yksi neljästä öljystä, jota olemme käyttäneet herkälle ja ongelmaiholle kehitetyssä Face Oil -kasvoöljyssämme. Vadelmansiemenöljyä saadaan puristamalla vadelman siemenistä - mutta sitä ei kuitenkaan tule sekoittaa aromaterapiassa käytettävään vadelmasta saatavaan eteeriseen öljyyn.

Vadelmansiemenöljy sisältää korkean pitoisuuden linolihappoa ja alfalinoleenihappoa, mikä tekee öljystä erinomaisen ainesosan ihotulehduksien hoitamiseen. Sen sanotaankin voivan lievittää esim. ekseeman, psoriaasiksen ja ruusufinnin oireita. Vadelmansiemenöljy on yleisesti hyvin siedetty kasviöljy, ja rasvahappoprofiilinsa ansiosta se sopii hyvin myös akneen taipuvaiselle iholle, sillä se harvemmin on tukkii ihoa. Vadelmansiemenöljy on erinomainen lähde E-vitamiinille eli antioksidantille, joka taistelee tulehduksia vastaan, vähentää arpia ja parantaa ihon kollageenitasoja. Lisäksi se sisältää paljon A-vitamiinia, joka tukee terveen ihon solujen uudistumista.

Vadelmansiemenöljy ei kuitenkaan anna iholle minkäänlaista suojaa auringolta. Öljy ei sisällä aurinkosuojaa eikä se siten suojaa ihoa UV-säteilyltä. Muistathan aina käyttää SPF-testattua aurinkosuojaa!

Käytämme kasviperäistä vadelmansiemenöljyä yhdessä korjaavan arganöljyn, pehmentävän kauraöljyn ja uudistavan ruusunmarjaöljyn kanssa helposti imeytyvässä, hoitavassa ja ravitsevassa Face Oil -kasvoöljyssämme.

Palkintomme